top of page

TERAZİ BURCUNDA YENİAY: İLİŞKİLER İKİ UÇTA

9 Ekim 2018 saat 6:46’da 15 derece Terazi burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni Ay fazında Ay yanık durumdadır. Ay dünyaya henüz ışığını yansıtmamaktadır. Yeni işlere başlanabilir fakat meyve vermesi Ay’ın hilal fazına geçmeye başlamasına doğru gerçekleşebilir.

Terazi burcu uyum ve denge ile alakalı bir burçtur, aynı zamanda ikili ilişkiler, evlilik, anlaşmalar, diplomasi gibi temaları da bünyesinde barındırır. Dolayısıyla, bu yeniayın ana teması bu kavramları içermektedir.

Bu yeniayın yöneticisi Venüs Akrep burcunda retro konumda. Akrep burcunun klasik yöneticisi Mars’tır ve modern yöneticisi ise Pluto’dur. Bu yeniayın Mars ile 60’lık açısı ve Pluto ile kare açısı bulunmakta. Dolayısıyla, ikili ilişkiler, evlilik, boşanma, anlaşmalar ve diplomasi gibi konularda epey hareketli, gergin, bitiren, yeniden yaratan ve adrenalin yüklü bir enerjiye işaret etmekte bu yeniay. Venüs aynı zamanda maddi konularla alakalı bir gezegen olduğundan dolayı da parasal konularda da bir takım gelişmeler, hareketlenmeler ve dalgalanmalar oluşabilir. Venüs’ün geri harekette oluşu ikili ilişkiler ve parasal konularda tamamlanma enerjisini de beraberinde getirecektir. Örneğin, evliliğinizdeki sorunlar had safhadaysa ve bıçak kemiğe dayanmışsa boşanmak için aksiyon alabilirsiniz. Finansal bakımdan ise, paramızı dengeli kullanmalı ve bazı masrafları kesmeliyiz veya parasal bakımdan bazı sıkıntılar da baş gösterebilir hayatlarımızda.

Yeniay Ceres asteroidi ile kavuşum yapıyor. Bu bağlamda, anne-çocuk ilişkileri, gıda, beslenme gibi konulara vurgu da yapıyor. Annemizle olan ilişkimizde bazı sorunlar oluşabilir ya da aramızdaki pürüzleri halledebiliriz. Beslenmemize daha çok dikkat edip sağlıklı yiyeceklere de yönelebiliriz. Ceres büyüyen kistlerle de alakalı olduğu için kimilerimizin hayatında bu bakımdan bazı problemler görülebilir.

Aynı zamanda yeniay Amor asteroidi ile karşıt açı kurmakta. Aşk ve ikili ilişkilerimizde daha fazla özgür alan ihtiyacında olabiliriz. Dolayısıyla, bazı ilişkiler de sonlanmak zorunda kalabilir bu anlamda. Sevgimizin sınırları nereye kadar varıyor ve karşımızdaki kişiye ne kadar değer veriyoruz, karşımızdaki kişi bu sevgiyi hak ediyor mu? gibi sorular içinde bulabiliriz kendimizi.

Yeniayın yöneticisi Venüs ise Persephone ve Atlantis asteroidleriyle kavuşumda. Bu bağlamda, ikili ilişkilerde gizli saklı işler oluşabilir ve güvenler kötüye kullanılabilir. Geçmiş hatalarımızın da bedeliniz ödemek zorunda kalabiliriz ilişkiler ve parasal konular bağlamında. İkili ilişkilerimizdeki ve parasal problemlerden dolayı kendimizi epey karamsar hissedip psikolojik olarak kaybolmuş hissedebiliriz. Bundan başka, ailemizden ya da sevdiğimiz kişiden ayrılmak durumunda kalabiliriz.

Sağlık bakımından ise; bel ve böbreklerde bazı rahatsızlıklara neden olabilir. Böbrek bağlantılı cilt hastalıkları da meydana gelebilir. Ayrıca, ellerimizde ve ayaklarımızda ödeme de neden olabilir bu yeniay.

Sevgilerimle,

Burçin Tezay

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page