top of page

AKREP BURCUNDA YENİAY: SINIRSIZ HAYALLER VE DERİN DÜŞLER

7 Kasım 2018 saat 19:01’de 15 derece Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni Ay fazında Ay yanıktır ve dünyaya henüz ışığını yansıtmamaktadır. Yeni işlere başlanabilir fakat meyve vermesi Ay’ın hilal fazına geçmeye başlamasına doğru gerçekleşebilir.

Akrep burcu derinlik, gizem, sırlar, aşırılık, simya, karanlıklar, büyü, medyumluk ile alakalıdır. Bu yeniay Neptün ile üçgen açı kurmakta ve transneptünyen Poseidon ile de kavuşumda. Dolayısıyla, bu yeniay derinleri aydınlatıp sırları ortaya çıkarabilir. Şifalanma enerjisini de aktive edebilecek çok güçlü bir yeniay bu. 6. hislerimiz ve sezgilerimiz coşabilir. Bize bol bol da hayal kurdurtabilecek bir yeniaydır aynı zamanda. Düşlerimiz gerçek olabilir. Poseidon Süper Neptün olarak kabul edilir. Dolayısıyla, ruhsal aydınlanmayı da getirebilir bu yeniay kimilerimize. Öte yandan, bu yeniay gerçeklerden kaçmaya, hayal dünyasına gereğinden fazla sığınmaya da neden olabilir. Sulardan ve kimyasallardan gelecek tehlikeler de oluşabilir.

Yeniay haritasında Jüpiter 29 derece Akrep burcunda bulunmakta ve yeniayın yöneticisi Mars ile kare açıda. Uğruna mücadele ettiğimiz şeylerin çözümlenmesi ve nihayete ermesi söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra, Akrep burcunun enerjisi hayatlarımızda aşırı bir şekilde vurgulanacaktır. Akrep burcunun son derecesi (29) bir dönemin kapandığına işaret eder, yani bir şeyler ölür ve yeni şeyler başlar. Dolayısıyla, hayatımızda bazı şeylerin sona erme zamanı gelmiştir. Yani hayatımızda bir kapı kapanıp önümüzde yenisi açılabilir. Miras ile alakalı konular varsa hayatımızda sonuçlanabilir. Finansal bakımdan ise bazı zorlanmalar meydana gelebilir.

Mars’ın Terazi burcundaki retro Venüs ile olan üçgeni açısı ise, ikili ilişkiler, hak, hukuk ve adalet konularının altını çizmekte. Uranüs-Mars arasında ise 60’lık açı bulunuyor. Bazı konularda ani enerji boşalımı ve özgürlük arayışı görülebilir.

Sağlık bakımından ise, üreme organlarında, boşaltım sisteminde ve mesanede bir takım rahatsızlıklar görülebilir. Örneğin, kadınlarda rahim ve yumurtalıklarda kistler, sistit, mantar; erkeklerde prostat ile alakalı sorunlar meydana gelebilir. Hemoroit rahatsızlığında da artışlar görülebilir.

Sevgilerimle,

Burçin Borazan Tezay

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page