top of page

VENÜS KOÇTA


Venüs ikili ilişkilerimizde sevgimizi nasıl gösterdiğimizi, zevklerimizi, yaratıcılığımızı, artistik yanlarımızı, tarzımızı iştahımızı, nelere değer verdiğimizi, kendi öz değerimiz hakkında nasıl hissettiğimizi sembolize eder.

Venüs 7-31 Mart arasında Koç burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, bu süreçte sevgimizi ifade ederken agresif, ihtiraslı ve iddialı tavırlar içinde olabiliriz. İkili ilişkilerde ben-merkezci, ziyadesiyle açık sözlü ve hızlı tavırlar içine girmeye eğilim gösterebiliriz. Bu dönemde başlayan ilişkiler daha çok tutkuya ve cinselliğe dayalı olabilir. Rüzgar gibi esip geçebilir. Zevk ve keyif ön planda olacaktır çünkü. Venüs finans konularıyla da ilişkili olan bir gezegen olduğu için kazandığımız paraları bir anda hızlıca tüketebiliriz. Yaratıcılık gerektiren konularda aklımıza gelen fikirlerle alakalı hızlıca aksiyon almamız kolay olabilir, sanatımızı ya da yarattığımız işleri sunmakta cesur ve güvenli olmakta zorlanmayabiliriz.

13 Mart’ta Venüs, Satürn ile kare açı kuracak. Etki süresi 5 gündür. Bu süreçte, ilişkilerde zorlanmalara ve sıkıntılara neden olabilir bu açı. Sevgimizi ifade etmede yetersiz kalabilir, bir birimize kırıcı sözler söyleyip üzebiliriz. İlişkilerde sınanma zamanı. Güçlü olan ilişkiler var olan pürüzlerini oturup tartışarak ve yüzleşerek düzeltme yoluna gireceklerdir. Zayıflamış ve güçsüz ilişkilerde de kopmalar olacaktır. Finans konularında da sıkıntılar yaşanabilir ya da bütçemizi düzenleme ve gereksiz harcamaları bitirme yoluna gidebiliriz.

18 Mart’ta Venüs-Kuzey Ay Düğümü üçgeni meydana gelecek. İkili ve özel ilişkilerde güzel ve sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Parasal bakımdan da bereketli durumlar oluşabilir. Arkadaş gruplarımızla bir araya gelmek ve sanatsal faaliyetler içinde bulunmak bakımından da hoş bir görünümdür.

24 Mart’ta ise, Venüs-Pluto karesi kesinleşecek. Etki aralığı 5 güne yayılacak. Aşkta ve özel ilişkilerde güç savaşları, kontrolcü davranışlar, kıskançlıklar yaşanabilir. Tutkulu ve sahiplenici tavırlar da sergilenebilir. İlişkilerde derinleşme arzusu vardır. Bu açı altında başlayan ilişkiler ve arkadaşlıklar zarar getirebilir.

29 Mart’ta Venüs-Uranüs kavuşumu oluşacak ve etkisi 2 güne yayılacak. İkili ilişkilerimizde bireysel tavırlar içinde olabiliriz. Bazı konularda özgürleşmek ihtiyacı doğabilir. Sanatsal açıdan orijinal eserler yaratılabilir. İlginç ve sıra dışı kişilerle tanışabiliriz. Aşk bakımından sürprizler yaşanabilir. Öte yandan, ilişkilerde öngörülemeyen, ani stresler oluşabilir ve kopmalar, yön değişiklikleri meydana gelebilir.

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page