top of page

MERKÜR YAYDA RETRO'NUN BURÇLARA ETKİSİ

YÜKSELEN KOÇ: Uzun seyahatleriniz, yabancılarla olan ilişkiler, ticaret, eğitim, hukuksal konular temalarında bir takım gecikmeler, engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunların yanı sıra, ikili ilişkilerinizde tansiyon yükselebilir ve tartışmalar kızışabilir. Size sıkıntı veren kişilerden ve durumlardan özgürleşmek için adım atabilirsiniz. Kazalar ve sakarlıklar oluşabilir. Kişisel gelişiminizle ilgili içsel yolculuklar içine de girebilirsiniz. Bununla ilgili okumalar ve araştırmalar yapabilirsiniz. Bu süre zarfında, aşırı spor yapmaktan kaçınmalısınız.

YÜKSELEN BOĞA: Miras, vergi, sigorta, borçlar, paylaşılan kaynaklar, eşinizin veya ortağınızın varlıkları ve paraları, ortak paralar ile ilgili konularda sıkıntılar ve krizler yaşayabilirsiniz. Alacaklarınız gecikebilir ve siz de bu nedenle borçlarınızı ödemede gecikebilirsiniz. Bir takım kuruntular ve endişeler içinde girebilirsiniz. Kayıplar ve ayrılıklar da yaşayabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmakta zorlanabilirsiniz. Aslında bu süreçte içe dönmek ve hayatınızda aksayan şeyleri düzeltmek için bir yol bulmak konusunda çok yararlı olabilir. Bu zaman diliminde, ameliyat olmak uygun değildir.

YÜKSELEN İKİZLER: Her türlü ikili ilişkilerinizde zor zamanlardan geçebilirsiniz ve krizler deneyimleyebilirsiniz. Tartışmalar ve karşıtlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar özellikle evlilik ve ortaklık konularında olabilir. Eğer evliliğinizde hali hazırda olan sorunlar varsa kaynama noktasına erişebilir ve tansiyon hayli yükselebilir, ortaklık konusunda da aynı şey geçerlidir. Eğer ilişkileriniz yeterince güçlü değilse inceldiği yerden kopabilir ve köprüler atılabilir. Açık düşmanlarınızla rekabet de kızışabilir. Hukuksa bir konunuz varsa gecikmeler ve olumsuz sonuçlar yaşayabilirsiniz. Bu zaman diliminde, herhangi bir kontrat imzalayıp anlaşma yapmak ileride zararınıza olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Günlük işleriniz ve rutinlerinizde bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler meydana gelebilir. Ast-üst arasında da agresyon yükselebilir. Bu nedenle verimlilikte düşüşler de oluşabilir. Çok fazla çalışmak yüzünden kendinizi halsiz ve stres altında hissedebilirsiniz. Kiracınız varsa onunla ilgili bir problem yaşayabilirsiniz, bu yanınızda çalıştırdığınız kişiler için de geçerli bir durumdur. Bundan başka, sağlığınızla alakalı problemler ortaya çıkabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa şayet nüksedebilir. Aslında bu süreçte de bir sağlık taramasından geçmeniz yararınıza olabilir. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgili de bir problem görülebilir.

YÜKSELEN ASLAN: Hayatın tadını çıkarma ve eğlenme konusunda isteksiz tavırlar içinde olabilirsiniz. Aşk ve romantizm konularında problemler ortaya çıkabilir. Partnerinizle aranıza soğukluk girebilir ve iletişiminizde yanlış anlaşılmalar ve karşıtlıklar yaşayabilirsiniz, ego çatışmalarına girebilirsiniz. Eski bir aşkınız tekrar sizinle iletişime geçebilir. Çocuklarınız ile alakalı sıkıntılı durumlar da oluşabilir. Risk ve spekülasyon içeren girişimlerden kaçınmalısınız bu zaman diliminde. Merkür retro sürecinde yeni bir spora başlamak iyi bir fikir değildir. Babanızın parası ya da servetiyle alakalı da bir sorun ortaya çıkabilir.

YÜKSELEN BAŞAK: Ev, yuva ve aile konularında bir takım sorunlar ve engeller söz konusu olabilir. Aile bireylerinizden biriyle gerginlikler ve tartışmalar içine girebilirsiniz. Ebeveynleriniz ile alakalı kriz yaratan durumlar da meydana gelebilir. Bu süreçte, daha çok evde zaman geçirme ihtiyacında olabilirsiniz. Geçmişte çözümlenmemiş ailesel bir problem tekrar karşınıza gelebilir ve artık çözüm bulunması gerekebilir. Gizli olan bir şey su yüzüne de çıkabilir. Bu süre zarfında, mal-mülk-arsa almak, ev satmak, kiralamak ya da taşınmak uygun değildir, problemler oluşabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: İletişimsel konularda zorluklar ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özellikle, kardeşleriniz, akrabalarınız ya da komşularınızla olan ilişkilerinizde problemler söz konusu olabilir. Kişileri ön yargılı algılayabilirsiniz ve çok fazla savunmacı davranışlar içine de girebilirsiniz. Kısa seyahatler, eğitim, ticaret gibi temalarda gecikmeler, iptaller ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu zaman diliminde, seyahat etmek, yeni bir ürün satın almak, anlaşma yapmak hiç uygun değildir. Ayrıca, dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Bu süreçte, zihinsel dağınıklıklar ve kararsızlıklar da yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Parasal kazanımlarınız ve yatırımlarınızla alakalı konularda bir takım gecikmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu süre zarfında, kar etmede ve para kazanmada düşüşler oluşabilir. Öte yandan, Jüpiter yine de size destek verecektir ve bu süreci en az kayıpla ve sıkıntıyla geçirmenize destek olabilir. Fakat yine de yeni yatırımlara girmek, gereksiz yere para harcamak ve müsriflik yapmak pek akıllıca olmaz. Bu zaman diliminde, kendinizi değersiz bulabilirsiniz ve özgüven eksikliği yaşayabilirsiniz. Geçmişte borç verdiğiniz paralar geri gelebilir ya da alacaklarınız varsa alabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Merkür retrosu sizin burcunuzda gerçekleştiği için ağırlığını en çok siz hissedebilirsiniz. Genel olarak, iyimser duygularınızın yerini kötümser duygular alabilir. Bir takım haksızlıklara uğrayabilirsiniz. Her türlü iletişimlerinizde sorunlar ve engellerler karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, kendinizi ortaya koymada özgüven eksiklikleri yaşayabilirsiniz. Bu zaman diliminde, yenilikler yapmak hiç uygun olmaz. Yaratıcı, sanatsal ve spor ile ilgili faaliyetlere de başlamak ileride sıkıntı yaratabilir. Genel anlamda sağlığınıza da dikkat etmelisiniz ve aşırı sportif faaliyetlerde de bulunmamalısınız. Eğer atçılık sporuyla uğraşıyorsanız bu süre zarfında çok dikkatli olmalısınız çünkü kazalara açık bir dönemdir.

YÜKSELEN OĞLAK: Gizli düşmanlarınız arkanızdan iş çevirebilir ve dedikodu yapabilir ve kıskançlıklara maruz kalabilirsiniz bu süreçte. Bunun sonucunda, laf dalaşları, tartışmalar, kavgalar meydana gelebilir. Geçmiş eylemlerinizin sonuçları ortaya çıkabilir. Üzüntü ve stres sizi yıpratabilir ve ruh sağlığınız bozulabilir. Her şeyden ve herkesten kaçma isteği duyabilirsiniz. Aslında, bu süre zarfında en azından kafanızı dinleyeceğiniz ve kendinizle baş başa kalabileceğiniz ufak bir seyahate çıkmak size iyi gelebilir. Bazı Oğlaklar ise sağlık sorunları yaşayabilir ya da bir yakınının sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilir.

YÜKSELEN KOVA: Arkadaşlarınız ile iletişimlerinizde sorunlar ve krizler yaşayabilirsiniz ve tartışmalara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızın sadakatsizliği ile alakalı bir sorun oluşabilir, arkadaşınızın bir yalanı ortaya çıkabilir. Sosyal yaşamdan uzak kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz ya da dertlerinizi unutmak için kendinizi daha çok sosyal ortamlara atma eğiliminde olabilirsiniz. Gelecek projeleriniz Merkür retro sürecinde uygulamaya koymak uygun olmaz, ileride sorunlar yaşayabilirsiniz zira. Ayrıca, gelecek hedeflerinizle alakalı karamsar duygular içine de girebilirsiniz. Sanki amaçlarınızdan başka bir yere sürükleniyormuş hissine de kapılabilirsiniz. Ekip ve organizasyonlar içinde olan faaliyetlerinizde de pürüzler ve gecikmeler ortaya çıkabilir.

YÜKSELEN BALIK: İş ve kariyerinizle ilgili sorunlar, gecikmeler ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz bağlamında kadersel durumlara maruz kalabilirsiniz. Üst ve otorite figürleriyle iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler de söz konusu olabilir. Bir takım başarısızlıklar da meydana gelebilir. Toplumsal statünüz zedelenebilir. Bu süreçte yeni bir işe başlamak ve iş görüşmesi yapmak uygun değildir, sonuç hüsran ve hayal kırıklığı olabilir. Ebeveynlerinizden biriyle alakalı bir problem meydana gelebilir, iletişimlerinizde pürüzler de oluşabilir. Bu zaman diliminde, iş ile alakalı bir karar almak da iyi bir sonuç vermeyebilir. İşten ayrılmalar ve çıkarılmalar da görülebilir bu süre zarfında.

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page