top of page

YENİAY AKREPTE

18 Kasım saat 14:42’de 26 derece Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni Ay fazında Ay yanık ve zor bir durumdadır. Ay dünyaya henüz ışığını yansıtmamaktadır. Yeni işlere başlanabilir fakat meyve vermesi Ay’ın hilal fazına geçmeye başlamasına doğru gerçekleşebilir.

Yeniay haritasındaki en önemli görünüm Akrep burcunun klasik yöneticisi Mars ve modern yöneticisi Pluto’nun arasındaki kare açı. Bu görünüm Akrep burcu enerjisini daha da güçlendirmekte ve ortaya muazzam güçlü bir enerji çıkartmakta. Yeniay derin dönüşümlere, arınmalara, yoğun duygulara ve karanlık tarafımızla cesaretle yüzleşmememize neden olabilecek bir görünüme işaret ediyor. Hayatımızda kokuşmuş ve diplere sakladığımız şeyler bu yeniay ile temizlenme sürecine girebilir. Mars zararlı olduğu Terazi burcunda olduğu için ikili ilişkilerde, ortaklıklarda ve evliliklerde sorunlara ve zor durumlara yol açabilir. Genel anlamda, ego ve güç savaşları yaşanabilir. Cinsel enerjilerde yoğunluklara ve dolayısıyla cinsel suçlarda da artışlara neden olabilir bu yeniay. Bunun yanı sıra, ameliyatlara ve kazalara da neden olabilecek bir enerji barındırmakta.

Haritada Satürn-Uranüs üçgeni bulunmakta. Akrep burcunun dönüştüren enerjisiyle hayatımızda eskimiş bir takım durumları ve şeyleri ardımızda bırakmak için bize itici bir güç verebilir bu yeniay. Ayrıca, Venüs-Neptün üçgeni de mevcut. Bu görünüm ise, ruhani olarak bizi güçlendirebilir ve ilahi olandan ihtiyacımız olan gereken sevgiyi alarak şifalanmamıza yardımcı olabilir. Haritada birbirinden uzaklaşmaya başlayan Venüs-Jüpiter kavuşumu da yer alıyor. Güçlü ve derin aşk ve sevgiler yoluna aynı şekilde devam ederken sadece tensel uyuma dayanan sözde aşklar ise yarı yolda kalabilir.

Yeniay Toliman sabit yıldızıyla etkileşim içinde. Bu yıldız acımasızlık, intikama eğilim, aşk savaşları, güçlü tutkular ve zehirlerle ilişkilidir. Ayrıca, popülarite, birçok arkadaş, aşırı içki kullanımıyla alakalı bir yıldızdır. Bunun yanı sıra, yeniay Procyon sabit yıldızıyla da irtibat kurmakta. Bu yıldızın dahil olduğu konular ise; şiddet, kıskançlık, fevri tepkiler, çabuk yükseliş ve çabuk düşüş, köpek ya da vahşi hayvanlar tarafından ısırılma, suda boğulma, zenginlik ve gururdur.

Sağlık açısından, üreme organları ve boşaltım sisteminde oluşabilecek rahatsızlıklara, rahimde ve mesanede oluşabilecek hastalıklara da neden olabilir. Bu hastalıklardan şikayetçiyseniz, Akrep burcu yeniayı ile birlikte bir tedavi sürecine girebilirsiniz.

Sevgilerimle,

Burçin Borazan Tezay

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page