top of page

MARS TERAZİDE

Mars 22 Ekim-9 Aralık tarihleri arasında Terazi burcunda olacak.

Mars Terazi burcunda zararda olduğu için ikili ilişkilerde zorluklara ve sorunlara yol açacaktır. Evlilik ve ortaklıklarda da problematik durumlara sebebiyet verebilir. Boşanmalar ve yol ayrımları meydana gelebilir. Bunun yanı sıra, fevri ve tepkisel davranışlarda bulunabiliriz. Harekete geçmekte zorlanabilir, tembel ve üşengeç davranabiliriz. Geç kalabilir ve doğru kararlar alamayabiliriz ya da kararsızlıklar yaşayabiliriz. Adil ve barışçıl olmakta da sıkıntılı durumlar oluşabilir.

19 Kasım tarihinde Mars, Pluto arasında kare açı kesinleşecek. Pluto Mars’ın üst oktavıdır. Bu nedenle, çok güçlü ve agresif enerjiler açığa çıkar. Bu zaman diliminde, gizlediğimiz ve sakladığımız öfkemiz ve kızgınlıklarımız bir volkan gibi patlayışa geçebilir. Belki bu dışa vurulan öfkelerimizin sonucunda bir nevi rahatlama ve arınma(catharsis) yaşayabiliriz. Alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan kurtulmak için de kullanabiliriz bu açıyı. Bunun yanı sıra, bu açı özgür irademizle kontrol edemeyeceğimiz durumlara da yol açabilir. Spora başlamak için de uygun bir dönem olabilir. Öte yandan, ölüm-kalım durumlarıyla yüz yüze gelebiliriz. Toplumda şiddet ve suç oranlarında artışlara da neden olabilir bu görünüm.

1 Aralık tarihinde ise, Mars, Uranüs ile karşıt açı kuracak. Bu açı altında kazalar ve belalı durumlar yaşanabilir. Ani, gerilim getiren ve şok edici olaylar meydana gelebilir. Otorite figürlerine karşı isyanlar görülebilir.

Mars Terazi burcunda Türkiye’nin 4. Evinden geçiş yapıyor olacak. Bu bağlamda, genel anlamda ülkenin toprak güvenliği, tarım, madenler, binalar, askerler, ordu, güvenlik güçleri, çocuklar, gençler, kamuya açık alanlar, sporcular, borsa ile alakalı temalar ön plana çıkabilir. Ülkede bir takım huzursuzluklar görülebilir. Cinayet ve terör olaylarında artışlar meydana gelebilir. Borsada ve döviz piyasasında iniş çıkışlar da oluşabilir. 19 Kasım-25 Kasım 2017 tarihleri arasında dış ilişkiler ve diplomasi bakımından gerginlikler ve sorunlar yaşanabilir. Deprem, heyelan, sel gibi durumlar da oluşabilir. 30 Kasım 2017-8 Aralık 2017 tarihileri arasında ise, askerler ve askeri bölgeler ile ilgili üzücü durumlar meydana gelebilir. Olumsuz hava koşulları görülebilir. Gazeteciler, yazarlar, avukatlar ve gençler ile ilgili beklenmedik gelişmeler de oluşabilir.

Sevgilerimle,

Burçin Borazan Tezay

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page